Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ Π. ΦΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Λ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ


Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πιερικού Πόλυ Φουλίδη και Λάκη Παπαιωάννου βράβευσε η οικογένεια του Πιερικού και συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης, ο σύλλογος Παλαιμάχων Πιερικού, ο ΣΟΠ-ΘΥΡΑ 5, ο σύνδεσμος Φιλάθλων «Μελανόλευκοι» καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού.

Η βράβευση έγινε στο ημίχρονο της αναμέτρησης ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ, μπροστά σε περίπου 1500 φιλάθλους, μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και περηφάνιας αφού τόσο ο Π. Φουλίδης, όσο και ο Λ. Παπαιωάννου συμμετείχαν ως υποψήφιοι για την ανάδειξη της Χρυσής Ενδεκάδας των 50 χρόνων της Α’ Εθνικής. Μάλιστα ο Λάκης Παπαιωάννου ψηφίστηκε ως το Χρυσό Δεκάρι της δεκαετίας του 1980.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, τον Π. Φουλίδη βράβευσε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Πιερικού Δημήτρης Ελευθεριάδης και τον Λάκη Παπαιωάννου ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Ντούμος.

Εκ μέρους του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης τις βραβεύσεις έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Γιώργος Γκοτζαμανίδης.

Εκ μέρους του συλλόγου των παλαιμάχων ο αντιπρόεδρος κ. Κυζίρογλου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Λ. Παπαιωάννου και ο κ. Κυζίρογλου (μέλος-υπεύθυνος Επικοινωνίας) βράβευσε τον κ. Φουλίδη.

Ο πρόεδρος του ΣΟΠ-ΘΥΡΑ 5, Λευτέρης Βασιλειάδης απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Παπαιωάννου και ο πρόεδρος των Μελανόλευκων, Λάζος Γαζέτης στον κ. Φουλίδη.

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού τις απονομές έκαναν στον κ. Φουλίδη ο κ. Γιώργος Λάλας και στον κ. Παπαιωάννου ο κ. Γιώργος Κατσαβός.

πηγή: pierikosfc.gr

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΦΙΠ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή